Promotieartikelen Reclameartikelen Premiums Bedrukte balpens Mokken memory sticks Kerstpakketten Sleutelhangers Caps Textiel Polos

Keurmerk MKB OK

"Wanneer u herinnerd wilt worden"

 

Wie is Design A Gift ?

Design A Gift levert Relatiegeschenken en Promotionele artikelen die op maat ontworpen of samengesteld zijn voor de klant.

Onze internationale connecties zorgen ervoor dat u een artikel krijgt wat origineel is, wat bij uw bedrijf past en wat afgestemd is op de doelgroep die u wilt bereiken.

Wij vinden dat uw investering in promotionele artikelen zichzelf moet terugverdienen.

Wij zijn professioneel en daarom behoren wij tot professionele organisaties, zoals PSI & APPA

Als onderdeel van Design A Gift hebben we een webshop waar u offertes kunt maken en afdrukken.
U kunt op de link in de topbar drukken om in een nieuw venster de artikelen te bekijken.

U kunt hier niet perongeluk bestellen. Wel kunt u na het afdrukken van de offerte deze tekenen en naar ons faxen. Na ontvangst van de offerte maken wij eerst een opdrachtbevestiging voor u. Nadat u ook het artwerk en/of logo emailt ontvangt een een virtueel voorbeeld van het artikel. Pas na goedkeuring van het virtuele voorbeeld wordt de order ingezet.

Vestiging

Design A Gift is een Nederlands bedrijf. Wij betalen belasting en BTW in Nederland. Wij zijn ingeschreven bij de KvK te Hilversum onder NR. 32064412.
Wij hebben ons administratiekantoor in Nieuw Zeeland. Omdat wij grotendeels een internetbedrijf zijn is dit ook voor u zeer aantrekkelijk.

De vaste lasten zijn lager waardoor wij u een meer gunstige prijs kunnen aanbieden. Ook de variëteit aan producten die wij kunnen aanbieden is door de dubbele locatie groter. Wij kunnen u een snelle aanbieding maken en geselecteerd uit meer dan 7000 producten. Vele van deze producten zijn "source" van de fabriek of rechtstreeks van de exporteur of importeur. Wij importeren ook direct uit het Verre Oosten, Verenigde Staten en Australie. Allemaal voordelen voor u.

Wij zijn een professioneel bedrijf en daarom aangesloten bij professionele organisaties, zoals Europese PSI & de Australasian APPA. Uw voordeel is dat u de nieuwste en origineelste  producten aangeboden krijgt met zowel een Europees als een Zuid Pacific tintje.

 

Ons Doel

Om uw vaste leverancier van Relatiegeschenken en Promotie artikelen te worden. Wij willen dit bereiken door u in alle aspecten kwaliteit en service te leveren. 

 

Nieuws brief

Op bepaalde tijden zenden wij een nieuwsbrief uit naar onze klanten en toekomstige klanten. In deze nieuwsbrief staan aanbiedingen die alleen voor deze groep beschikbaar zijn. Wilt u ook van deze aanbiedingen gebruik maken en onze nieuwsbrief ontvangen die ongeveer eens per maand uitkomt? Klik dan op de volgende link om u aan te melden.

Aanmelden

 

Hoe bereikt u Design A Gift

Uiteraard nodigen wij u uit om te bellen of e-mailen.

Wij zijn een internetbedrijf en willen onze tijd geconcentreerd besteden om u te helpen.
Het liefst doen wij zaken via het internet maar wij genieten er ook van om met u te spreken.

Daarom kunt U ons gratis bellen tussen 8 uur en 11 uur  s'ochtends.

0800 023 2465